Forskningsprosjekt søker deltakere

pexels-fauxels-3183186

Forskningsprosjektet ”Erfaringer med opplæring i stell av stoma ved laryngektomi”? søker deltakere. Les mer, og ta kontakt med prosjektansvarlige hvis du er interessert i å delta.

Vil du delta i forskningsprosjektet

” Erfaringer med opplæring i stell av stoma ved laryngektomi”?

Dette er et spørsmål til deg om å delta i et forskningsprosjekt hvor formålet er å undersøke pasienters erfaringer med stell av stoma ved laryngektomi.

I forskningsprosjektet ønsker vi å intervjue deg som har blitt operert med laryngektomi (fjernet strupehodet) i tidsrommet juli 2021- oktober 2023 og snakke om hvilke erfaringer du har hatt med opplæring i stomastell på̊ sykehuset.

Målet med studien er å få mer kunnskap om hvordan pasientene opplever opplæringen de får på̊ sykehuset, hvordan opplæringen gjennomføres, om det blir brukt hjelpemidler eller verktøy i opplæringen og eventuelle erfaringer med dette.

Vi som ønsker å intervjue deg heter Karoline Skedsmo (jobber som førstelektor på̊ Lovisenberg Diakonale Høgskole og fagutviklingssykepleier ved Øre Nese Hals sengepost) og Torunn Mittet (jobber som fagutviklingssykepleier ved Øre Nese Hals sengepost). Hvis du kunne tenke deg å bidra med dine erfaringer og være med på et intervju, så ta kontakt med oss for mer informasjon og en uformell prat. I etterkant av intervjuet vil det også̊ være mulig å dele erfaringer skriftlig hvis det er ønskelig.

Det er frivillig å delta i prosjektet. Deltakelse vil ikke påvirke din behandling eller oppfølging på̊ sykehuset på̊ noen måte, og vi vil ikke dele opplysninger om deg med andre.

Du får mer informasjon om dette når du tar kontakt med prosjektansvarlig.

Prosjektansvarlig: Karoline Skedsmo Mailadresse: karoline.skedsmo@ldh.no Tlf.nr: 93870980

Vennlig hilsen Karoline Skedsmo og Torunn Mittet

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her