Støtt oss

Hvert år blir flere rammet av munn- og halskreft enn året før. En av våre viktigste oppgaver er å spre informasjon som kan sikre at færre blir rammet av denne kreftformen i fremtiden. I tillegg kjemper vi for at behandling blir bedre og mer skånsom, slik at senskadene etter behandling ikke behøver å være så livsinngripende som det de er for mange i dag.

Vær med og støtt vårt arbeid for prevensjon gjennom HPV-vaksinering, tidlig diagnostisering gjennom styrking av tannlegefaget og bedre og mer skånsom behandling!

Bli medlem

Ditt medlemskap er viktig for oss! Jo flere vi er jo sterkere står vi når vi er på Stortinget og møter poltikere, eller når vi snakker med helsevesenet. Vi har hovedmedlemskap for deg som selv har vært gjennom sykdom, eller du som er pårørende.

Vi har også eget medlemskap for deg som er faglig interessert.

Grasrotandelen

Støtt Munn- og halskreftforeningen når du tipper ved å oppi Munn- og halskreftforeningen (og lokalavdeling) som mottaker av din andel. Etter du har registrert deg vil du, hver gang du tipper, se på displayet hvem din grasrotandel går til og hvor mye penger du har bidratt med for foreningen. Dette gjelder alle spill fra Norsk tipping.

Facebook-donasjon

Ønsker du å starte en donasjon til inntekt for foreningen kan du enkelt gjøre det ved å gå inn på følgende lenken under. Søk opp foreningen og start din innsamling. Skriv gjerne et par ord om hvorfor det er viktig for deg.

Vipps

Støtt vårt arbeid ved å vippse et valgfritt beløp til

#18144

Gi en gave

Gi en gave til Munn- og halskreftforeningens gavekonto. Merk overføringen med navn og formål.

7874.06.89516

Minnegave

En minnegave er et alternativ til en vanlig blomsterhilsen. Istedet for blomster kan du hedre den avdødes minne med en minnegave. Ved å hedre en avdød på denne måten gjør du også en innsats for kreftsaken.

En verdig og enkel gave – en gave for fremtiden og en oppmerksomhet med varig verdi.

En minnegave kan du gi til kontonummer 7874.06.89516, eller via enkelt begravelsesbyrå.

For at vi skal kunne takke for gaver er vi avhengige av at nærmeste pårørende tar kontakt med oss.

Skattefradrag

Husk at du kan få skattefradrag for beløp over 500 kr. Registrer dine opplysninger ved å benytte deg a lenken under.

Vi sender opplysningene til skattemyndigheten sammen med beløpet du har gitt til oss. Ta kontakt med sekretariatet dersom du har spørsmål på telefon 22 53 52 35 eller per e-post post@munnoghalskreft.no

Ved å registrere dine opplysninger samtykker du til at vi innhenter dine personopplysninger ihht. vår personvernerklæring.

Innsamlingskontrollen

Munn- og halskreftforeningen er medlem av innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt. Les mer

På forhånd tusen takk for gaven!

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her