Munn- og halskreftuka

Siden 2012 har det vært arrangert en internasjonal kampanje for å sette fokus på hode- og halskreft. Kampanjen heter “Make Sense; Head and Neck Cancer Awareness Week”. I 2016 deltok foreningen i kampanjen for første gang, og bidro blant annet med en fagdag for spesialister, onkologer, sykepleiere, tannleger og flere. I tillegg ble det avholdt en sofaprat om sex samt andre aktiviteter. Siden den gang har foreningen deltatt i aksjonsuken med blant annet enn fagdag. Du kan lese mer om fagdagene og se de tidligere årenes program på denne siden.

Kampanjen skjer hvert år i uke 39, der fagdagen tradisjonelt avholdes på mandagen i denne uken. Onsdagen er, i henhold til den internasjonale kampanjen, det som kalles for “Early Detection Day” eller “tidlig diagnostiserings dag”.  Som del av denne dagen i 2018 og 2019, gjennomførte foreningen en kampanje for å sette fokus på HPV-vaksinering. Les mer om kampanjen på denne siden.

Gå til siden

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her