Redusert medlemskontingent 2023 fra 1. september og ut året!

Munn- og halskreftdagen

Munn- og halskreftforeningen arrangerer i tett samarbeid med landets ledende fagmiljø innen hode- og halskreft en årlig nasjonal fagdag for å sette fokus på krefttypen. Fagdagen har vært arrangert hvert år siden 2016, og faller alltid på den første mandagen i uke 39. Denne dagen er for spesialister, onkologer, sykepleiere, tannleger og andre som jobber med, eller har interesse for munn- og halskreft.

Tradisjonelt har dagen pleid å samle rundt 200 deltakere, og programmet handler som regel om forebygging og diagnostisering, siste nytt innenfor behandling, seneffekter og rehabilitering av hode- og halskreftpasienter.

Fagdagen er en del av den internasjonale markeringen Make Sense Campaign, som er en internasjonal aksjonsuke designet for å sette søkelyset på krefttypen og pasientgruppen. Foreningen har de siste årene hatt ulike arrangementer som en del av Aksjonsuken (lenke).

Årets sending kan ses på denne nettsiden.

Program for kommende arrangement oppdateres som regel rundt mai/ juni og finnes på denne siden.

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her