Høstprogram Øst-Norge

snail-405384_1280

Sommeren er over for denne gang, og vi har satt sammen et program for høsten.

Kjære alle sammen!

Her kommer høstprogrammet!

Vi fikk, som nevnt i forrige brev, noen startvansker tidligere i høst, men nå er planene endelig på plass! I løpet av sommeren har Statped sørøst på Bredtvet stengt dørene, men Statped sørøst på Hovseter (Huseby) har åpnet sine dører, og invitert oss med. Pål, Jorid og de andre fagfolkene vi kjenner fra Bredtvet, finner vi nå på Hovseter. Så fortvil ikke!!

Adressen til Hovseter er Gamle Hovsetervei 3, flere gule hus rett over gaten fra T-banens stopp på Hovseter. Bane nr 2 mot Østerås.

Medlemsmøte torsdag 19. oktober klokken 1900.

Vi vil da få en liten omvisning på Stemmegruppens nye arbeidsplass på Hovseter. Jorid Løvbakk tar oss med og gir oss samtidig en bred orientering om Statpeds mange arbeidsfelt (og det er ikke få!) Får vi tid på programmet, blir det også kanskje en liten Quiz til kaffen?

Medlemsmøte torsdag 23. november klokken 1900.
Denne kvelden får vi besøk av Håvard Aagesen. For noen år siden gjennomgikk Håvard en kraftig strålebehandling og cellegiftkur for kreft i halsregionen – og ble kurert. Men han ble ikke frisk. Smerter og utmattelsessymptomer kom og gikk. Frisk og energisk den ene dagen, kraftløs og motløs den neste. Nå har han skrevet bok om livet som kreftoverlevende. «Ingenmannsland» er om oss som ikke døde, som ikke lenger er syke, men som heller ikke blir friske. Håvard ser fram til å møte oss og dele sine erfaringer – og vi ser fram til å møte ham!

Kaffe og kaker etter foredraget.

Julebordet ble i forrige brev berammet til 14. desember, men vi måtte bytte dato, så riktig dato er tirsdag 12. desember klokken 1900. I år leier vi Årvoll gård, en gammel Akergård, som står på Riksantikvarens liste over verneverdige kulturbygg.

Lokalet har bare plass til 35 personer, så hvis vi blir rekordmange, får vi problemer. Vi satser på at det går bra!

Adressen til Årvoll gård er Årvollveien 35, 0590 Oslo. Slik finner du frem:
Med bil: Ta av Trondheimsveien ved Bjerke travbane, og kjør ca 400 meter oppover Årvollveien. Gården ligger på nedsiden av veien. Fakler ved innkjørselen.

Med buss: Buss nr 25, Majorstua – Lørenskog kan benyttes. Stoppested: Årvollveien eller Stig.

Med buss: Buss nr 31, Grorud/Tonsenhagen – Snarøya. Samme stoppested som buss nr 25.

Vi kommer til å servere tradisjonell julemat, både varmt og kaldt, med drikke til. Kaffe og kaker serveres etter hvert. Kanskje blir det en liten overraskelse også? Siden vi ikke lenger har gratis lokaler, må vi dessverre ta en liten inngangspenge: kroner 100,- pr person.

Som vanlig skal vi ha utlodning på julebordet. Fint hvis du tar med en liten gevinst.

Vi må som vanlig be om påmelding til julebordet, så vi vet hvor mye mat vi skal bestille, så meld fra innen 5. desember til Audhild Fossdal, 928 66 306 eller e-post svkafo@gmail.com.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen!

Med vennlig hilsen

styret for Øst-Norge v/Audhild Fossda

PS
Har du sett at avdelingen nå også har egen facebook-gruppe? Der finner du både program og bilder fra våre turer og arrangement. Bli med, da vel!

Og med det samme:
Spiller du Lotto? Vi får en viktig del av inntektene til arbeidet for medlemmene våre fra Grasrotandelen. Hvis du eller noen du kjenner registrerer seg med grasrotandel, får vi en liten inntekt hver gang det spilles. Alle monner drar – og det koster ikke noe!

Kontakt kommisjonæren for Norsk Tipping der du spiller, og registrer deg med grasrotandel for Munn- og halskreftforeningen avdeling Øst-Norge. Og så må du oppgi Organisasjonsnummeret vårt: 995 779 501. Kanskje er det det viktigste du kan gjøre for foreningen. Kanskje det eneste?

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her