Kostholdsboka «Hva kan jeg spise nå?»

Kokeboken_lkf

Endelig er den her! Boka som skal gjøre tiden under og etter behandling litt enklere for pasienter som behandles for kreft i hode- og halsområdet. Boka er trykket i 3000 eksemplarer, men du kan også lese den her.

Vi vet at dette er en krevende tid, med mye smerter og ubehag, og at man egentlig ikke ønsker å tenke på næring. Men det er spesielt viktig å få i seg nok energi og næringsstoffer slik at kroppen har det den trenger for å komme seg gjennom behandlingen på best mulig måte.

I boka finner du informasjon om hvorfor næring er viktig; du finner enkle, energirike oppskrifter på flytende og myk mat; og du finner råd, tips og historier fra mennesker som selv har vært gjennom dette. Du finner også et eget kapittel om seneffekter som kan være nyttig å være oppmerksom på.

Innholdet i boka er levert av Avdeling for klinisk ernæring på Haukeland universitetssjukehus, og kapittelet om seneffekter er skrevet av Cecilie Amdal, forsker og overlege på Oslo universitetssykehus.

Det jobbes med å få på plass distribusjonsrutiner i samarbeid med behandlende sykehus. Boka kan også bestilles fra nettsiden. Alle nye medlemmer får også tilbud om å få boken tilsendt som en del av velkomstpakken.

Boka er støttet av Stiftelsen Dam, og vi er kjempe takknemlige for at vi fikk mulighet til å lage denne boka.

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her