Landskurset 2017

DSC_0162 (800x533)

Vi takker for et vellykket og veldig innholdsrikt arrangement. Takk til alle som deltok og gjorde helgen flott.

Vi sitter igjen med mange gode minner og opplevelser etter årets landskurs i Sandefjord. Foreningen ønsker at landskurset skal være en møteplass for medlemmene: med faglig påfyll, gode samtaler og morsomme opplevelser.

Fredagen startet med landsmøtet.

Landsmøtet forløp på formelt og smidig vis. Ann Karin Merket gikk ut av styret etter mange års innsats i foreningen. Harald Ophaug kom inn i hennes sted, og vi gleder oss over fortsatt bred geografisk deltagelse i styret. Styrets langtidsplan og strategi ble lagt frem for landsmøtet.

Påfølgende dag inneholdt interessante utstillere, utflukt og en fremragende festmiddag i mange flotte drakter.

Utflukten bar til Stavernsodden fyr, og deretter på omvisning til den gamle marinebasen, minnehallen og kirken her.

En viktig del av slike landskurs er å få en oppdatering på hva som skjer innenfor det faglige miljøet. I år var blant annet Ortomedic på plass med en egen stand.

Dette landskurset var ekstra spesielt for foreningen da vi kunne feire vårt 50- års jubileum! Ida Elstad og May Wettre Holthe har jobbet hardt sammen med jubileumskomiteen for å få på plass denne flotte jubileumsboken. Vi er stolte av foreningen vår, og håper på mange gode år framover sammen med både eksisterende og med nye medlemmer.

En feiring av en 50-års jubilant fortjener en festmiddag. Takk til alle som bidra med taler,. Her ser du Samuel Hætta som tok en joik til ære for foreningen og Bente Arctander som takket for den nydelige maten! Hvis du ønsker å høre hvordan joiken hørtes ut kan du titte innom Facebook siden vår hvor vi har lagt ut en liten snutt(eller to)!

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her