Landskurs 2024

Det er med stor forventning og glede at vi igjen kan invitere alle medlemmer, pasienter, kreftoverlevere og andre interesserte til landskurs 7.-9. juni 2024! Vi håper derfor å se så mange som mulig av dere i juni.

Det er med stor forventning og glede at vi igjen kan invitere alle medlemmer, pasienter, kreftoverlevere og andre interesserte til landskurs i Trondheim! Vi håper derfor å se så mange som mulig av dere i 7.-9. juni. 

I 2024 fyller munn- og halskreftforeningen Scandic Nidelven i Trondheim med spennende foredrag, sosiale møtepunkter og god mat. Vi gleder oss til å se både gamle og nye kjente. Landskurset er åpent for alle, uavhengig om man er medlem i foreningen eller ikke og vi håper mange inviterer noen som ikke har vært med før

Program

Programstart på fredag er 17.30 men vi åpner registreringen allerede kl 16. På lørdag inviterer vi alle deltakerne med til Rockheim eller en byvandring i Trondheim. På lørdag inviterer vi til festmiddag med underholdning, gode samtaler og et nydelig måltid. Vi avslutter konferansen etter lunsj som er kl 13.00 på søndag.  

Vi har et bredt utvalg av fagpersoner og foredragsholdere som kommer på Landskurs for å gi deltakerne faglig påfyll som Åse Bratland, Nils Petter Fossland og Johanne Berstad. Vi er også veldig spesielt glade for at hjerneforsker Ole Petter Hjelle, komiker Dora Thorhallsdottir og filosof Einar Øverenget kommer og holder foredrag for oss. 

Vi er svært stolte av programmet vi kan tilby deltakerne på Landskurs i år. Dette er ikke noe du vil gå glipp av! 

Pris 

Prisen for å delta på arrangementet er 1750 kroner for medlemmer og dette inkluderer reise. Merk at dersom du ikke er medlem er prisen for helgen kr 2500 og reiseutgifter er ikke inkludert i egenandelen for ikke-medlemmer. Medlemskap i foreningen koster kr 350 så det lønner seg å melde seg inn. Reise legges inn i påmeldingen og bestilles av sekreteriatet.  

Foredragsholdere

Ole Petter Hjelle 

Til å sette i gang hele Landskurs kommer hjerneforsker Ole Petter Hjelle. Han er lege og foredragsholder, kåret til en av landets beste formidlere i Morgenbladet. Han har tidligere gitt ut bøkene Sterk hjerne med aktiv kropp (2018). Han kommer og snakker om hvordan hjernen vår påvirkes når vi er i aktivitet.  

Einar Øverenget 

Einar Øverenget er en av Norges mest anerkjente filosofer og populære foredragsholdere med fokus på etikk, verdier og kulturutvikling. Øverenget avslutter Landskurs med å snakke om alle de tusenvis av valgene man som menneske gjør hver eneste dag.  

Dora Thorhallsdottir og Jan Tore Borgersen

Thorhallsdottir er terapeut, komiker og foredragsholder. Kort tid etter hun ble kjæreste med Jan Tore Borgersen ble han diagnosert med kreft i halsen med spredning. De kommer sammen for å snakke om hvordan det er å være pårørende til en med diagnose.  

Åse Bratland 

Bratland er spesialist i onkologi og overlege ved Oslo Universitetssykehus. Hun skal fortelle om protonbehandling og moderne strålebehandling, i tillegg til nye studier innenfor fremtidens kreftbehandling.  

Nils Petter Fossland 

Fossland er seksjonsoverlege og kjevekirurg ved avdeling for kjeve- og ansiktskirurgi på St. Olavs Hospital i Trondheim. Han skal snakke om siste nytt innenfor kirurgi på pasienter med Munn- og halskreft.  

Johanna Berstad  

Berstad er tannlege, spesialist i oral kirurgi og oral medisin og enhetsleder ved Enhet for tann og kjeve ved Øre-nese-hals-avdelingen ved Rikshospitalet. Hun skal fortelle om tilbudet på Rikshospitalet og ulike utfordringer som fins i forhold til samhandling med tannleger og tannhelsetjenesten.   

Påmelding

Påmeldingen er stengt. Det vil bli gitt ut informasjon om den åpnes igjen ved en senere anledning.

Alle påmeldinger er bindende etter 31. mars. Dersom du av en eller annen grunn må melde deg av må en eventuell refusjon på egenandelen refunderes fra ditt forsikringsselskap. Kvitteringen på betalt egenandel kan benyttes som refusjonsgrunnlag og sendes inn til forsikringsselskap sammen med sykemelding/legeerklæring.

Dersom du skulle ha noen spørsmål kan du kontakte sekretariatet på tlf 22 53 52 35 eller post@munnoghalskreft.no

Hotellet

Landskurs arrangeres i 2024 i Trondheim på Scandic Nidelven. Les mer om hotellet her. Scandic Nidelven ligger veldig sentralt, så det vil være mulig å gå en tur i sentrum av Trondheim i løpet av helgen. Hotellet er kjent for sin gode frokost og er kåret til landets beste frokost 14 ganger.

Noe du lurer på?

Søk
Landskurs 2024

Det er med stor forventning og glede at vi igjen kan invitere alle medlemmer, pasienter, kreftoverlevere og andre interesserte til landskurs i Trondheim! Vi håper derfor å se så mange som mulig av dere i 7.-9. juni.  I 2024 fyller munn- og halskreftforeningen Scandic Nidelven i Trondheim med spennende foredrag, sosiale møtepunkter og god mat. […]

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her