Landsmøte 7. juni 2024 

pexels-fauxels-3183186

Munn- og halskreftforeningen gjennomfører landsmøte 7. juni 2024. Landsmøtet blir gjennomført med en delegatbasert ordning der lokalavdelingene blir tildelt delegatplasser basert på antall medlemmer. Lokalavdelingene bestemmer selv hvem som blir sendt som delegat fra hver lokalavdeling. Du sommedlem har fortsatt anledning til å være aktiv i landsmøte. Dersom du har saker du ønsker å melde til landsmøte, sendes disse inn til din lokalavdelingsleder, og lokalavdelingen vil videre vurdere om det er en sak de ønsker å stille seg bak. Dersom du ønsker å bli valgt som delegat til landsmøte, kan du melde din interesse til din lokalavdelingsleder. 

I henhold til foreningens vedtekter må saker som skal tas opp på landsmøte være landsstyret i hende senest én måned før landsmøte, det vil si 7. mai. Det betyr at du må være enda tidligere ute med å sende det inn til din lokalavdeling; styret lokalt må også ha tid til å vurdere saken(e). Sjekk med din lokalavdelingsleder når siste frist for å behandle saker er. 

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her