God jul og godt nyttår

God jul

Vi ønsker å takke alle våre medlemmer og interesserte for et begivenhetsrikt år! Et av årets høydepunkter for oss var Munn- og halskreftdagen i september. Det var fjerde året på rad at vi arrangerte denne fagdagen, og nærmere 180 leger, sykepleiere, onkologer, tannleger, tannhelsespesialister m.fl møtte opp for å høre spennende foredrag om siste nytt som rører seg på ØNH-feltet hva angår forebygging, behandling og rehabilitering. Evalueringen i etterkant visste overveldende overvekt for å arrangere denne dagen årlig, og vi lytter til folket og gjør nettopp det. Allerede nå kan vi si «hold av 16. september 2020».

I tillegg kjørte vi en kampanje i sosiale media for å sette søkelys på viktigheten av at både gutter og jenter, kvinner og menn vaksinerer seg mot HPV. Kampanjen nådde over 150.000 mennesker. Det er med stor bekymring at vi nå leser om vaksinemangel.

Når vi nå retter blikket mot 2020 gleder vi oss til igjen møtes til landskurs! Av økonomiske hensyn måtte foreningen gå over til å arrangere dette annethvert år, og endelig er det snart dags for å samles igjen. Mer om programmet og påmelding kan du lese her.

Foreningen skal også jobber mer målrettet for å få ryddet opp i tannhelserefusjonsordningen og skjevheten som dagens ordning medfører. Dette berører mange av våre medlemmer, og vi mener at tannbehandling for ØNH-behandlede bør være gratis. Vi vil fortsette arbeidet opp mot politikerne i året som kommer.

Med det vil vi takke for i år og ønske god jul og godt nyttår.

Sekretariatet holder stengt fra og med mandag 20. desember, og er tilbake på plass 6. januar.

Del siden på sosiale medier

Facebook
Twitter

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her