Øst-Norge

Velkommen til Munn-og halskreftforeningen Øst-Norge. Lokalavdelingen dekker Oslo, Innlandet, Viken (utenom Østfold), og Telemark og Vestfold.

Styret i lokalavdeling Øst-Norge
  • Per Aure, styreleder
  • Tina Schøien
  • Gunnar Nordheim
  • Jannicke Devold
  • Trine Holter (vara)
  • Egil Ivar Johansen (vara)

Likepersonstjenesten
En oversikt over likepersoner i foreningen finner du her. 

Likepersonskoordinator: Renée Ragle er avdelingens likepersonskoordinator. Renée kan kontaktes på tlf 980 28 477 eller e-post renrag@online.no.

Her finner du oss
Hvis ikke annet er angitt, er medlemsmøtene våre på Statped Sør-Øst på Hovseter.

Ta T-banen linje 2 mot Østerås, gå av på Hovseter stasjon – 200 meter å gå til Statpeds store, gule bygninger.

Ønsker du kontakt med lokalavdelingen?
Send en e-post til styre-ostnorge@munnoghalskreft.no eller ta kontakt med Tina Schøien på tina.schoien@gmail.com.

Hvis du er medlem i avdelingen, kan du også få kontakt med oss på Facebook. Avdelingen har en egen gruppe som du finner her. Bli med, så blir du automatisk informert når informasjonen oppdateres!

Resultater fra spørreundersøkelsen
Høsten 2020 ble det gjennomført en spørreundersøkelse blant lokalavdelingens medlemmer for å kartlegge tilfredshet og synspunkter på avdelingens arbeidsmåte og medlemstilbud. Over halvparten av medlemmene i lokalavdelingen deltok – tusen takk til alle som svarte. Resultatene fra undersøkelsen kan du lese ved å klikke på denne lenken.

Grasrotandel
Spiller du Lotto? Vi får en viktig del av inntektene til arbeidet for medlemmene våre fra Grasrotandelen. Hvis du eller noen du kjenner registrerer seg med grasrotandel, får vi en liten inntekt hver gang det spilles. Alle monner drar – og det koster ikke noe! Kontakt kommisjonæren for Norsk Tipping der du spiller, og registrer deg med grasrotandel for Munn- og halskreftforeningen avdeling Øst-Norge. Og så må du oppgi Organisasjonsnummeret vårt: 995 779 501.

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her